magyar
HOME HOT-FILM TERMÉKEK TELEPÍTÉS KAPCSOLAT

Termékek -> A fűtőrács (Heating Rail)
cablu_cai.jpg

A fűtőrács (Heating Rail)

A fűtőrács az ősi ONDOL padlófűtési technika modern kivitelezése, élettartama majdnem örök, nem okoz elektomágneses sugárzást, nem okoz levegőszennyezést, a porra érzékenyek kedvelik.

Egy nagyon fontos biztonságtecknikai tényező a fűtőrácsnál használatos dupla szigetelésű, vizálló vezeték, amely hiánya okozta eddig az elektromos palófűtés problémáit. A fűtőrács könnyen telepíthető, a benne lévő szén-vegyület az egészségre nagyon jó hatású, hasznos távoli infravörös ( 8-14 mikrométeres hullámhossznyi) sugárzást generál.

A fűtőrács műszaki adatai:

  • Tanusítványok: CE, GOST, ISO9001 / ISO14001
  • Szabadalmazva: USA / JAPAN / OROSZORSZÁG / KOREÁ -ban
  • Tápellátás: CA 220 ~ 230 Volt (50 ~ 60 Hz)
  • Felhasználás: padlófűtésre / mezőgazdaságban
  • Elektromos fogyasztás: 150 ~ 100 watt / fm (10°C - 65°C között), illetve 100 – 150 watt/0.83 m2
  • Maximális folytonos hőmérséklet: 65°C
  • Materialele: mantaua exterioară -> polipropilena
  • Anyagok: külső köpeny -> polipropilén, Fűtő elem: karbon vegyület & polipropilén
  • Fűtés: távoli-infravörös sugarakkal 90 %-ban

A gyártó:

A koreai G Touch Co., Ltd. a gyátyója ennek az új fajta elektromos padlófűtési anyagnak. Ők fejlesztették ki 7 évig tartó folyamatos kutatásokkal a ma már széles körben elterjedt egyedi fűtőrács előállításának technológiáját. A fűtőrács nemcsak hogy különböző szabadalmat szerzett az Amerikai Egyesült Államok, Japán, Oroszország, Kína és Dél-Koreában, hanem a koreai kormány kiváló közbeszerzési terméknek minősítette. Szóval a fűtőrács biztosítja a kormányzati hivatalok és korea katonai épületek fűtését 2009 óta.

infravörös padlófűtési

Mit jelent a PTC (Positive Temperature Coefficient) funkció?:

A PTC (pozitív hőmérsékleti együttható) jellemzőt az amerikai dr. Herman fedezte fel az 1950-es években. Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy, bár a környezeti hőmérséklet emelkedik, a fűtőérték automatikusan csökken bizonyos mértékig. A PTC fűtőrácsnál nincs alkalmazva semmilyen fém alapú fűtőelem, mint például a nikkel-króm vonal. Egy nano-vegyületból készül, amely a szén és vezetőképes anyagok - polietilén műanyagok – keveréke, és a fő tulajdonsága, hogy könnyen tágul és zsugorodott a hő hatására. Tehát, ha a hőmérséklet emelkedik a fűtőrács egy bizonyos részén, a benne lévő polietilén műanyag kitágul. Ez okozza a fűtőrács elektromos ellenállásának a növekedését, így a villamos energia fogyasztás csökken. Ezt a jelenséget Mágneses Kontrol Funktiónak nevezik (Magnetic Control Function). Ez a jellegzetesség nagyon hatékony a részleges túlmelegedést megakadályozásában is - a fűtőrács ebből kifolyólag nem generál több mint 70 Celsius fokot.

Tehát amikor a hőmérséklet alacsony, több hőt termel a fűtőrács, viszont kevesebbet a hőmérséklet emelkedésekor. Ezért viszont nem csak biztonságos hanem kevesebb elektromos áramot fogyaszt (energiatakarékos hatás). Tekintve, hogy a padló hőmérséklete külömböző a szoba egyes részein, a hely hővesztesége, a nedvességtartalma stb következményeként, viszont a fűtőrács PTC funkciója ezt kiegyenlíti. hogy Minden egyes része a fűtőrácsnak úgy műküdik, mintha saját termosztátja lenne, vagyis minimális energiafelhasználással a padló egész területén azonos hőmérséklet bitosít. Egy ilyen intelligens funkció teszi a fűtőrácsot a leghatékonyabb elektromos padlófűtéssé.

A fűtőrács teszt
Ellenallas

A fűtőrács elektromos teljesitőképessége:

A fűtőrács elektromos teljesitőképessége

A fűtőrács mûszaki specifikációja:

A fűtőrács mûszaki specifikációja

Fogyasztás összehasonlitó táblázat:

Fogyasztás összehasonlitó táblázat

Telepítési útmutató:

heating_rail_installation_r_ld.jpg
structure_heating_rail_r_ld.jpg
connection_power_cables_r_ld.jpg

Letöltés:

 
Home
Hot-Film
Termékek
Telepítés
Kapcsolat
 
© 2011 Far Infra KFT – Minden jog fenntartva
Cookie-kra vonatkozó szabályzat | Adatvédelmi irányelvek