magyar
HOME HOT-FILM TERMÉKEK TELEPÍTÉS KAPCSOLAT

Mi az a Hot-Film?

a Hot-Film
A Korea Heating által gyártott Hot-Film kiváló minőségű fűtőfilm, mely ideális egyaránt padló, fal és mennyezet fűtésére.

A Hot-Filmben használt fűtő elem a szén, melyet ezüst pasztával kombinálva rányomtatják egy hőszigetelő, tűzálló PET fóliára, majd ezekre rá kerül egy réz szallag és végezetül az egészre egy Laminex fólia.

A szén hőt, infravörös hullámokat valamint anionokat bocsájt ki. […] A kibocsájtott infravörös hullámok és anionok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyag cseréjét.

a Hot-Film elemei

A Hot-Film összetevői

a Hot-Film összetevői

Hőszigetelő, tűzálló PET fólia:
A PET (Polietilén-tereftalát) fólia az egyik legelterjedtebb polikondenzációs műanyag. Könnyű, íztelen, szagtalan, A hétköznap életben játékokban, elektronikai eszközökben, és csomagoló anyagként találkozhatunk vele.
A Hot-Filmben használt PET fólia a VTM-2 lángállósági osztályba van besorolva.

Szén paszta:
Egy finom fekete por, melyben a fő elem szén. A részecskék mérete 1~500 mikron körül van. Fekete festék, gumi és tinta gyártásához használják.
A szén paszta által kibocsájtott hő mennyiség szabályozható az elektromos ellenállásának módosításával, amely a szén és grafit keverék arányától függ.

Ezüst paszta:
A vezetőképesség növelésére alkalmazzák, valamint a szikrázás csökkentésre, melyek a réz szalag és szén paszta érintkezésekor keletkeznének.

Laminex fólia:
A Hot-Film gyártására használt Laminex fólia hőálló, könnyen feldolgoztatható és magas a tapadószilárdsággal rendelkezik.

a Hot-Film szerkezete

A Hot-Film előállitása és jellemzői

Az alábbi videó bemutatja a Hot-Film fűtófólia gyártását és jellemzőit.

A Hot-Film fűtési rendszer előnyei:

1) Könnyen telepíthető és gazdaságos:
a Hot-Film telepitése
Alacsony szerelési költség és rövid kivitelezési idő.

Nagyon hamar bemelegszik, köszönhetően a fűtőelem párhuzamos szerkezetének és az elektromos áram használatának.

Egy központi irányító rendszer segítségével, akár minden szobában más hőmérséklet állítható be, csökkentve így a fűtési költségeket.

Kevés helyet foglal, mivel az a rendszer üzemeltetéshez nincs szükség sem bojlerre sem pedig kazánra.

 
2) Környezetbarát és egészséges:
környezet-barát és egészséges
A fűtő elem fő összetevője a szén, amely alacsony elektromágneses sugárzást bocsájt ki.

A keletkező infravörös hullámok és anionok elnyomják a kellemetlen szagokat és megakadályozza a baktériumok növekedését.

Mivel elektromos árammal működik használatakor kevesebb zaj, por és szén-monoxidot. keletkezik. Tökéletes olyan helységek fűtésére ahol sok gyermekek, beteg vagy idős ember tartózkodik.

 
3) Alacsony fenntartási és fűtési költség:
a Hot-Film előnyös és gazdaságos
30%-kal alacsonyabb az üzemeltetési költsége, mint a hagyományos elektromos fűtés rendszeré és 50%-kal alacsonyabb mint egy olajkazáné.

Mivel a rendszer nagyon egyszerű sokkal kisebb a lehetőség egy esetleges gyártási hibára valamint a fenntartási elhanyagolható.

Abban az esetben, ha a ház átalakításon esik át, a rendszer könnyen áthelyezhető.

A Hot-Film műszaki jellemzői:

A Hot-Film jellemzői
  • A fejlett nyomtatási technológia segítségével a szén-részecskék magas sűrűségű és egyenletes réteget alkotnak, aminek a következménye, hogy a Hot-Film képes fenntartani egy stabil értékű elektromos ellenállást.
  • A fejlett technológia és high-tech nyomtatási berendezések, lehetővé teszik egy egyenletes szénpaszta réteg fehorhását.
  • A fejlesztő részlegünk kidolgozott egy speciális lamináló berendezést a fűtő-film gyártására.
  • A film szigetelése magas szintű és tűzálló.
  • Egy fejlett technológiát dolgoztunk ki, ami megakadályozza a szikra keletkezését a szénpaszta és különleges ezüstrétegek között.
  • A szikra keletkezésének a megelőzésére megnöbveltük az érintkezési felületeket, a szénpaszta, az ezüstréteg, valamint a rézcsik között.
Home
Hot-Film
Termékek
Telepítés
Kapcsolat
 
© 2011 Far Infra KFT – Minden jog fenntartva
Cookie-kra vonatkozó szabályzat | Adatvédelmi irányelvek